Завдяки програмі «Велике будівництво» почалася реальна реалізація проєкту капітального ремонту дороги Червоноград – Рава-Руська” – речник Служби автодоріг Львівщини

Лише з того часу, коли почала діяти Програма Президента «Велике будівництво», почався реальний рух по реалізації проєкту капітального ремонту дороги Т-14-04 Червоноград – Рава-Руська”. Про це заявив речник Служби автодоріг Львівщини Іван Бондар.

Служба автомобільних доріг у Львівській області отримала позитивний висновок комісії ДАБІ, що рекомендує надати дозвіл на початок будівельних робіт на дорозі державного значення Червоноград – Рава-Руська. Безпосередні ремонтні роботи розпочнуться уже невдовзі. Про це повідомив речник Служби автомобільних доріг у Львівській області Іван Бондар. Також, як зазначив він, лише з того часу, коли почала діяти Програма Президента «Велике будівництво», почався реальний рух по реалізації проєкту.

«Якщо ми подивимось на те, що було зроблено за кілька перших років дії міжурядової угоди, то побачимо, що практично нічого не було зроблено для того, щоб ці 100 мільйонів євро, які виділив Уряд Польщі, були задіяні в економіці України. Лише з того часу, коли почала діяти Програма Президента «Велике будівництво», почався реальний рух по реалізації проєкту капітального ремонту дороги Т-14-04 Червоноград – Рава-Руська. На Червоноградщині активна громада і вона прекрасно знає, які дії і коли були вжиті для того, аби цей проєкт запрацював. Станом на сьогодні ми маємо експертну оцінку проєкту і очікуємо лише дозволу ДАБІ на початок будівельних робіт, який сподіваємо побачити на сайті уже у найближчі дні. Компанія-підрядник готова до виконання безпосередніх робіт», – прокоментував Іван Бондар, речник Служби автомобільних доріг у Львівській області в ефірі «Сьогодні про головне» на телеканалі «Суспільне. Львів».

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини