Відпочивав з бабусею: у Львові на 7-річного хлопчика впало дерево

Медики кажуть, що дитина дивом залишилася живою, незважаючи на важкі травми – поліція почала кримінальне провадження

У Львові дерево впало на голову семирічному Платону під час прогулянки у парку. У хлопчика зламана нога, переломи кісток черепа та забій головного мозку. Він четвертий день у реанімації, – пише Сьогодні.ua.

“Сьогодні” з’ясовували, чи є загроза життю і хто відповість за важкі травми дитини.

Хлопчик уже в свідомості, але про випадок у парку вважає за краще не згадувати.

“Біля мене впав стовбур, коли я повернулася до дитини – вона просто лежала. Я не знала, що робити, сказали не підходити, тому що можете нашкодити”, – сказала бабуся Галина Кошуленко.

На місце викликали “швидку”, дитину госпіталізували – добу Платон був без свідомості. Медики кажуть: незважаючи на численні травми, він дивом залишився живий.

“З відкритою черепно-мозковою травмою, з ліквореєю з вуха, травмою лицьового черепа, на КТ у хлопчика діагностовано перелом склепіння черепа з переходом на основу, перелом гомілкової кістки”, – зазначив головний лікар дитячої лікарні Дмитро Квіт.

Мама хлопчика не відходить від сина ні на хвилину. Каже – він все пам’ятає. Запевняє: винних треба знайти і покарати. Поліція вже почала розслідування за “службову недбалість”.

Дерево, що впало, вже прибрали. У той день було сонячно і без дощу, але напередодні було дуже вітряно, місцеві припускають – вітер і міг надломити дерево.

У Галицькій РДА запевняють – вони не винні, тому що на цій території є багато приватних ділянок. Нині з’ясовують, чия вина.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини