Сергій Притула розкішно відсвяткував 40-річчя з зірками: хто привітав ведучого (фото і відео)

Український телеведучий Сергій Притула з розмахом відсвяткував своє 40-річчя. Він організував великий захід, на який запросив друзів, колег і близьких.

Також на святі виступили такі зірки як Tayanna і “Піккардійська Терція”. Відповідні фото і відео з дня народження Притули опубліковано на сторінці в Instagram, – пише Оbozrevatel.

На святі телеведучого було безліч його зіркових друзів. Серед них – Леся Нікітюк, Маша Єфросиніна та інші. Знаменитості були одягнені у вечірні сукні, а сам іменинник з’явився на публіці в чорному смокінгу, білій сорочці і метелику.

Притула зі своєю колегою Машею Єфросиніною

Леся Нікітюк та Сергій Притула

Маша Єфросиніна та Сергій Притула

Притула зі своєю дружиною

Притула танцює разом з сином

Коротко про знаменитість:

  • Сергій Притула – український телеведучий, актор, стендап-комік, автор і співпродюсер народного скетч-шоу “Файна Юкрайна”, ексведучий ранкового шоу “Підйом” і талант-шоу “Україна сльозам не вірить” на Новому каналі, ведучий “Педан-Притула шоу”, пост-шоу “Пристрасті по ревізору”,”Хто зверху?”.
  • Від першого шлюбу у нього є син Дмитро, який народився в 2008 році. Вдруге Притула одружився 2015-го, а в 2017-му на світ з’явилася дочка Соломія. У травні цього року він став батьком утретє – у нього народилася дочка Стефанія.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини