«Відваліть, публікуйте дyпy Соловйова на своїх футболках»: Гордон відповів росіянам щодо форми українських футболістів

Журналіст порадив збірній Росії носити на футболках “портрет Путіна або дупу Соловйова”

Відваліть: Гордон жорстко відповів росіянам щодо форми збірної України
Журналіст Дмитро Гордон в ефірі програми “Велика п’ятниця” на телеканалі “Україна 24” заявив, що Україна має право прославляти своїх героїв на футболках національної збірної з футболу, – пише ukraina24.segodnya.ua.

Коментуючи невдоволення Росії через форму українських футболістів, журналіст наголосив:

“Починають прив’язуватися до того, що “Слава Україні – Героям слава!”, що це “нацики”. Але це чудові слова – ми славимо свою країну і славимо її героїв. А героїв у нас багато. Тому нехай не лізуть зі своїм статутом у чужий монастир. Ми хочемо так писати на футболках – і ми будемо писати так. Ми хочемо свою карту публікувати повністю – і ми будемо її публікувати. Не подобається – не їжте. Ми не втручаємося в російську і будь-яку іншу форму. Публікуйте хоч портрет Путіна або дупу Соловйова на своїх футболках – нам від цього ані холодно, ані спекотно. Але коли ми пишемо – відваліть”.

Гордон зазначив, що був готовий попросити збірну навіть під загрозою технічної поразки виходити в футболках з написом “Героям слава!”.

“Зарахували б технічну поразку – це була б технічна поразка. Але це була б грандіозна перемога України не тільки у футболі, а перемога нашої країни над російською агресією, над Путіним, Кремлем і всіма тими, хто за газпромівські бабки рухається у фарватері їхньої агресивної політики”, – сказав він.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини