Ольга Сумська потрапила на Донбас і показала, який він чарівний (фото, відео)

Артистка каже, що керівники міст намагаються зробити все можливе для відродження краю після військових дій.

Народна артистка України Ольга Сумська приїхала з гастролями в Донецьку область. Артистка з колегами виступила з виставою «Анна Кареніна» на сценах Торецька та Мирнограда, передає Главком.

Під час перебування в Торецьку актриса зняла на камеру і напівзруйновану будівлю, яка зазнала нападу і обстрілу з боку окупантів. А також зафільмувала чудові краєвиди поза містами та написала слова вдячності жителям регіону за теплий прийом.

«Дякуємо, Донбас! Нарешті побували у вас з виставою #аннакареніна після карантину! Торецьк, Мирноград, так хочеться побачити ваші міста квітучими, з гарною інфраструктурою…Але все поступово, керівники міст намагаються зробити все можливе для відродження краю після військових дій… Дорогі наші друзі, дякуємо за теплий прийом і до зустрічі! Колеги, це було незабутньо!», – написала в пості артистка.

Шанувальники у коментарях також написали чимало теплих слів.

«Я від Вас у захваті! Завжди залишайтеся такою ж енергійною та жіночною!», «Мистецтво творить дива. Дякую за талант і щедре серце. Творчих успіхів і вдячних глядачів, Олечка. Усіх благ!», «Пані Ольга, мої вітання. Коли до Луцька завітаєте, дуже хочеться побачити вашу гру?», – пишуть в коментарях люди.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини