Літо буде яскравим: як захиститися від трьох загроз спекотної пори

Воно прийшло! Барвисте, запашне і таке довгоочікуване літо. Вже плануєте подорожі до інших країн або складаєте перелік необхідного для відкриття дачного сезону?

Як би ви не вирішили провести теплі місяці, вони мають принести тільки добрі враження. Тому вкрай важливо заздалегідь потурбуватися про захист від головних літніх загроз.

Загроза №1 – застуди та вірусні інфекції

Наче дивно, але так. Ризик підхопити застуду або ГРВІ влітку дуже великий. До несприятливої епідеміологічної ситуації в країні додамо акліматизацію під час подорожей та й відкрити купальний сезон аж жижки сіпає. В результаті – нежить, температура, біль у горлі, кашель.

Що робити?

По-перше, дотримуватися відомих заходів безпеки: частіше мити руки, користуватися антисептиком, носити маску в людних місцях.

По-друге, під час планування подорожі дізнатися про особливості клімату країни до якої їдете, завжди носити в наплічнику легкий теплий одяг та дощовик. Розраховуйте свої сили та маршрути так, щоб подорож не стала стресом для організму: перевтома, зневоднення, надмірні навантаження здатні послабити імунітет непідготованої людини.

По-третє, підтримати організм вітамінами та мінералами. Не треба за добу виліту з’їдати місячний запас вітамінів, а ось почати вживати комплекс цинку з вітамінами за місяць до відпустки – гарне рішення. «Цинк D3 Баланс» від Amrita – це легкозасвоюваний цинк з вітамінами D і Е, який є ефективною профілактикою вірусної пневмонії та ускладнень вірусних інфекцій.

Загроза №2 – харчові отруєння

Що може бути краще, ніж поїхати роверами далі від міста і насолодитися обідом на природі? А в подорожі закордон стільки гастрономічних спокус! На жаль, часто один зіпсований бутерброд може зіпсувати пікнік й навіть цілу відпустку.

Що робити?

По-перше, складіть меню та виключіть з нього продукти, які швидко псуються: салати за майонезом, тістечка з білковим кремом, домашні ковбаси, рибу. Під час купівлі продуктів для відпочинку звертайте увагу на термін придатності та цілісність упаковки.

По-друге, у далеких подорожах харчуйтеся тільки в перевірених закладах з добрими відгуками або купуйте їжу в супермаркеті – не ризикуйте з сумнівним стріт-фудом.

По-третє, варто придбати дієвий та потужний засіб-сорбент від інтоксикації. Всі ми з дитинства звикли рятуватися від харчових отруєнь вуглем, але існують засоби з підвищеною сорбційною здатністю. Натуральний сорбент «Мікотон» від Amrita швидко позбавить неприємних симптомів отруєння та допоможе організму позбавитися токсинів і відновитися.

Загроза №3 – алергія

Цвітіння триває ціле літо – про це добре знають алергіки. Сльози, подразнення, очей, носу та горла, кашель, чихання, почервоніння шкіри – важко насолоджуватися літом з цими симптомами.

Що робити?

По-перше, намагайтеся якомога менше контактувати з алергеном. Частково від алергії на пилок рятує медична маска, а додатково допоможуть сонцезахисні окуляри. Робіть щоденне вологе прибирання, частіше періть одяг, не відчиняйте надовго вікна.

По-друге, якщо в подорожі ви хочете скуштувати екзотичний фрукт, овоч чи ягоду, починайте з невеликих порцій, спостерігайте за реакцією організму – ніхто не знає, як організм відреагує на новий продукт.

По-третє, якщо ви схильні до алергії, почніть профілактичний курс вживання засобу від алергії заздалегідь. Природний імунокоректор для зменшення симптомів алергії «Міпро Віт» від Амріта значно послаблює симптоми алергії, дозволяє вживати менше синтетичних антигістамінів, легко переноситься та не викликає звикання.

Хай ваше літо буде яскравим і запам’ятається тільки добрими та радісними подіями! Придбати натуральні вітамінно-мінеральні комплекси та інші продукти для здоров’я та чудового самопочуття ви у будь-який час можете в інтернет-магазині amrita.ua  та офлайн за адресою: м. Львів, вул. Хотинська, буд. 9 – біля Церкви Святих Ольги і Єлизавети.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини