«Наш світлий Ангел»: Оксана Білозір зворушливо написала про свого ексчоловіка Ігора Білозіра

Співачка Оксана Білозір зворушливо написала про свого ексчоловіка, відомого українського композитора Ігора Білозора.

Свій допис у Facebook вона присвятила роковинам з дня cмepтi Білозіра.

Нагадаємо, 8 травня 2000 року композитора побили у кав’ярні «Цісарська кава», що на проспекті Шевченка у Львові, за те, що заважав своїми піснями групі відвідувачів (серед яких були Воронов і Калінін) співати та слухати російський шансон.

Через завдані травми 28 травня Ігор Білозір помер у лікарні швидкої допомоги Львова. Похований на львівському Личаківському цвинтарі.

Оксана Білозір у своєму дописі назвала смерть колишнього чоловіка непоправимою втратою, а його самого – світлим Ангелом.

“Час плине невпинно…
Те, що вчора було життям, завтра вже буде історією. Однак, Людина живе доти, допоки ми зберігаємо пам’ять про неї в наших серцях.

Сьогодні роковини смерті нашого світлого Ангела Ігоря Білозіра… Культового для українського Світу композитора, музиканта, співака! Композитора, який був вбитий у часи незалежної України у своєму рідному Львові за свою ж пісню українською мовою! Сумно, бо непоправима втрата! Він назавжди залишиться у нашій пам’яті керівником, душею і світлом ВАТРИ!

Вклоняємось тобі, Ігоре! Вічний спочинок, Ангеле Духовної Небесної Сотні!”

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини