“Ми тримаємо одна одну за руку” – Олена Кравець про дружбу з Оленою Зеленською

Акторка та перша леді багато років товаришують.

Зірка студії “Квартал 95” Олена Кравець вранці завітала до студії “Сніданку з 1+1“.

Під час розмови з Єгором Гордєєвим та Нелею Шовкопляс Кравець розповіла про зміни у роботі та зовнішності. Як відомо, Олена стала ведучою нового інфотейнмент-шоу “Твій день” на 1+1. Окрім того, зміни торкнулися і зовнішності зірки. Нещодавно акторка радикально змінила імідж та підстриглася “під хлопчика”.

“Напевно, у якийсь момент ти розумієш, що ти всередині відчуваєш себе зі стрижкою. Ось якось так прийшло це усвідомлення. Мене навіть чоловік запитав: “Ти підстриглася? У нас все нормально?”. Кажу: “Все нормально, я просто підстриглася”. Мені так комфортніше. Нехай це буде рубіж, вихід на новий рівень гри”, – пояснила Кравець.

Окрім того знаменитість розповіла й про дружбу з першою леді країни Оленою Зеленською. Як відомо, Кравець та Зеленська – куми. Напередодні перша леді висловила Кравець підтримку як ведучій. Як зізналася Кравець, Олена їй поки що особисто не писала, проте акторка знає, що перша леді стежить за її життям.

“Особисто ще не писала. Але я розумію, що вона стежить за змінами у нашому житті, і в моєму особисто. І мені було дуже приємно, ми не перестали бути близькими людьми. І, як я це називаю, ми тримаємо одна одну за руку”, – коротко сказала Кравець.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини