Олена Зеленська продемонструвала трендовий образ на офіційному заході (фото)

Перша леді України Олена Зеленська на презентації цифрового сервісу для нечуючих і слабочуючих людей з’явилася в діловому вбранні трендового відтінку. Так, вона вибрала темно-червоний піджак і точно такого ж кольору блузу до нього.

Відповідні знімки з заходу були опубліковані на сторінці дружини глави держави в Instagram. Свій образ вона підкреслила легким макіяжем, акуратними сережками-гвоздиками, а також об’ємним укладанням, – пише Оbozrevatel.

“Сьогодні разом з Міністерством соціальної політики, Міністерством охорони здоров’я, Міністерством внутрішніх справ та ГО “Громадський рух “Соціальна єдність” презентували цифровий сервіс для нечуючих і слабочуючих людей. Він допоможе зруйнувати комунікаційний бар’єр для людей з вадами слуху”, – пояснила детальніше Зеленська.

Зеленська показала стильний образ.

Зеленська з'явилася в яскравому вбранні.

Фотографія з заходу.

Нагадаємо, що раніше Олена Зеленська в інтерв’ю заявила, що на створення своїх образів витрачає тільки особисті кошти, а не державні, як багато хто думає. Також вона зізналася, що підбір суконь до сих пір залишається для неї “болючим питанням”.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини