Як виглядали українські зірки на своєму випускному в школі (фото)

Невдовзі в школах пролунає останній дзвінок і учні підуть на канікули, а випускники запам’ятають цей день на все життя. Українські зірки на випускному вечорі були не такими, як ми їх звикли бачити. Адже до світського виходу їх годинами готують стилісти.

Редакція згадала, який вигляд мали вітчизняні знаменитості в шкільні роки на випускному балу. Багато хто з них кардинально змінив імідж, – пише Оbozrevatel.

Регіна Тодоренко написала в своєму Instagram, що на випускному вечорі “перетворилася з гидкого каченяти на прекрасного лебедя”. Майбутня телеведуча з’явилася в довгій мереживній сукні з вирізами на талії. Верх вбрання – напівпрозорий корсет, оздоблений квітами і камінням. Дівчина підкреслила яскравий образ об’ємною зачіскою з плетінням.

Лоліті Мілявській на випускному вручили золоту медаль

Ірина Білик у школі була дуже сором’язливою дитиною, але вже тоді майбутня співачка проявляла вокальні здібності, виконавши кілька своїх пісень на випускному.

Ірина Білик на випускному виконувала свої пісні.

Леся Нікітюк зізнавалася, що в школі потерпала від булінгу. Дівчина носила лише спортивний одяг, а першу косметику придбала у віці 18 років.

Леся Нікітюк опублікувала фото з випускного у 9 класі

Віталій Козловський на випуск зшив костюм за власним дизайном. Артист розповідав, що зі шкільних років знав, що стане співаком, тому був ведучим усіх шкільних свят і писав сценарії.

Віталій Козловський одягнув на випускний оригінальний костюм

Співачка Альоша на випускний обрала скромну довгу сукню з абстрактним принтом. Зі шкільних років зірка майже не змінилася.

Співачка Альоша на випускному фото позує з батьками

Потап опублікував у Instagram фотографію зі свого випускного. Юний артист на фото – з густою шевелюрою, тут його не відразу можна впізнати.

Потап на випускному фото зі своїм шкільним другом

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини