Арестович на позашляховику на півтори години заблокував авто київських пожежників

Спікер української делегації в Тристоронній контактній групі Олексій Арестович заблокував рух в одному з дворів Києва через, що рятувальники ДСНС не могли дістатися до місця умовної пожежі.

Про це йдеться у проєкті “ЗупиниЛося“, передає Прямий.

Зазначається, що місцеві жителі житлового комплексу “Амурський” організували навчання за участю ДСНС. Результати виявилися невтішними, адже через неправильно запарковані автомобілі пожежники не змогли вчасно дістатися до місця умовної пожежі. Спецавтівки пожежників мали проїхати дворами до місць умовного загоряння, але зробити цього не могли через автомобілі, що були запарковані з порушеннями правил дорожнього руху.

Одним з порушників виявився Олексій Арестович, який заблокував проїзд спецтранспорту залишив заблокувавши рух транспорту і навіть не залишив контактного номера, за яким з ним могли б зв’язатись. Тож в той час, як інші автовласники від’їжджали та розчищали дорогу для машини ДСНС, транспорт Арестовича довелося об’їжджати.

Крім того, через його автівку рятувальникам не вдалося дістати своє обладнання автомобіль. Під час бесіди з автором проєкт “ЗупиниЛося” визнав, що запаркувався з порушенням. Проте на заяви, що квартира вщент згорає приблизно за 7 хвилин, а він заважав проїзду спецтранспорту протягом 90, Олексій Орестович запевняв, що завжди залишає номер під склом автомобіля, але цього він просто поспішав.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини