«Я багато років соромилася виставляти ці фото» – Каменських показала свої «заборонені» світлини шанувальникам (фото)

Співачка Настя Каменських так захопилася зйомками реаліті, що вирішила бути ще відвертішою зі своїми фанатами.

Артистка згадала ті часи, коли вона ще не займалася спортом і мала трішки ширші форми. Настя вперше наважилася показати себе в купальнику до схуднення, – пише Таблоїд.

“До/Після… Ви знаєте, я багато років соромилася виставляти ці фото. І раніше ніколи б не показала їх. Але… реаліті так реаліті. Я завжди максимально відкрита з вами, і хоч я довго соромилася і переживала, і дуже часто не сприймала себе, зараз я прийшла до того, що ми повинні… Ми просто зобов’язані! Любити себе”, – зазначила Каменських в Instagram.

 

“Неважливо, скільки кілограм, неважливо, як ми виглядаємо. Головне – це прагнення і бажання ставати краще і сприймати самих себе. Ставати краще і йти до прийняття себе”, – наголосила артистка… Я рада, що нарешті я прийшла до цього. Дівчата, пам’ятайте про це завжди! Ви у себе найважливіші. Любіть себе❤”, – закликала Настя.

“Хай іноді кілограми додаються або зменшуються. Нехай часто мені пишуть негативні коментарі і засуджують за вагу, засуджують, що я багато тренуюся, стежу за харчуванням, але все одно не відповідаю загальноприйнятим ідеалам 90-60-90. Але це не привід картати себе. І навіть зараз, коли я можу іноді скакати у вазі – я люблю себе такою, яка я є. Моя ідеальність – в моїй не ідеальності”, – заявила Каменських.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини