У Львові продовжили жорсткий карантин

У Львові продовжують активно працювати над збільшенням резерву ліжок для хворих на коронавірус.

Через складну ситуацію з коронавірусом у Львові міська комісія з питань ТЕБ та НС вирішила продовжити жорсткий карантин. Локдаун у місті триватиме до 19 квітня. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, передає 5 канал.

У Львові значно зросла кількість хворих на коронавірус, які потребують госпіталізації. Попри жорсткий карантин у місті, ситуація з COVID-19 не покращується.

Також комісія моніторитиме епідемситуацію й на основі цього вирішить, чи працюватимуть літні тераси, непродовольчі ринки та початкові школи.

У Львові продовжують активно працювати над збільшенням резерву ліжок для хворих на коронавірус. Місто закупить 4 кисневі станції для міських медзакладів, які лікують пацієнтів з COVID-19. Також на базі Міської дитячої клінічної лікарні вирішили розгорнути 105 ліжок для дітей.

Міська комісія звертається до обласних медзакладів щодо можливості облаштування додаткових ліжкомісць для пацієнтів з коронавірусом. За словами Садового, щоб перемогти епідемію, потрібно об’єднати зусилля.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини