“Я думаю, як це все сприймає чоловік Олі. Прикро – син його, а схожий на Dzidzio” – Slavia прокоментувала стосунки чоловіка із Цибульською

У репертуарі українського музиканта Dzidzio є дві дуетні пісні з кумою, українською співачкою Ольгою Цибульською. За словами дружини Dzidzio співачки Slavia, вона сама звела чоловіка з артисткою, після чого між ними все “закрутилося”.

Дружина українського музиканта Dzidzio співачка Slavia в інтерв’ю, яке 23 березня вийшло на YouTube-каналі “Олицкая”, коментуючи дуети чоловіка з українською співачкою Ольгою Цибульською та їхній імовірний роман, заявила, що в неї було відчуття, що нею граються, передає Бульвар Гордона.

“Я сама їх, можна сказати, звела. Ми всі їздили на фестивалі. Там вони познайомилися, а потім втратили зв’язок. Якось ми з Олею переписувалися в соцмережах, Оля попросила телефон Михайла. Вони зідзвонилися, вона запропонувала йому дует. І все закрутилося”, – розповіла артистка.

За словами дружини Dzidzio, Цибульська спеціально підігрівала до себе інтерес, коли, відповідаючи на запитання журналістів, не спростовувала ймовірного роману з артистом.

“Мені було дуже неприємно. Якщо б Оля спростовувала, а вона грала в цю гру. Мені здавалося, що просто граються моїм життям, мною граються. Чому її можна показати, із нею заспівати, а мене в той же час не можна показувати? Мені було дуже боляче Я йому говорила про це. Вона спеціально підігрівала таким чином інтерес до себе. Але в кожного свій шлях – хтось бере творчістю, а хтось плітками і чутками”, – підкреслила Slavia.

Відповідаючи на запитання про нібито зовнішню схожість сина Цибульської із Dzidzio, артистка заявила, що думає про реакцію чоловіка співачки.

“Я думаю, як це все сприймає чоловік Олі. Прикро ж – син його, а схожий на Dzidzio”, – підсумувала вона.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини