“Буковель” закрився на карантин: туристів немає, підйомники не працюють (фото)

У суботу, 13 березня, гірськолижний курорт “Буковель” в Івано-Франківській області закрився на карантин через спалах коронавірусу в регіоні. Попередньо, він буде закритий до 27 березня.

Підйомники припинили свою роботу. Як видно на камерах відеоспостереження, туристів немає ні на трасах, ні на території курорту, передає Обозреватель.

Крім того, в селі Поляниця, яке знаходиться біля “Буковелю”, повинні були з’явитися додаткові блокпости. Пересуватися там можуть тільки місцеві жителі і ті, хто працює в населеному пункті.

На офіційному сайті курорту прокоментували рішення регіональної комісії ТЕБ та НС обмежити в’їзд в село з 13 по 27 березня.

“Вимоги та рішення регіональної комісії, фактично позбавляють ТК “Буковель”об’єктивної можливості для продовження функціонування та надання туристичних послуг”, – йдеться на сайті “Буковеля”.

Адміністрація курорту пообіцяла своїм гостям обміняти вже куплені послуги на період після 27 березня. З питань перенесення заїздів туристам сказали звертатися в організації, через які здійснювалося бронювання.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини