«Ви будете будувати наш дім Україна» – Ганна Герман підтримала Оксану Марченко в політиці

За словами телеведучої Оксани Марченко, її чоловік, нардеп від “Опозиційної платформи – За життя” Віктор Медведчук, “поганого не порадить”, тому вони разом будуть вирішувати, що буде з нею далі. В Україні обидва перебувають під санкціями.

1 березня Оксана Марченко, дружина народного депутата від “Опозиційної платформи – За життя” (ОПЗЖ) Віктора Медведчука, яка потрапила під санкції разом із чоловіком, провела пресконференцію, на якій презентувала свій проєкт “Прочанка” і відповіла на запитання про своє майбутнє в політиці, – пише інтернет-видання “Гордон”.

Трансляцію вів YouTube-канал “Перший незалежний”, куди перейшли співробітники телеканалів із “пулу Медведчука”, які потрапили під санкції.

Марченко зазначила, що буде разом із Медведчуком в ОПЗЖ. Як їй бути далі, вона порадиться з чоловіком, бо той “поганого не порадить”.

Проєкт “Прочанка” – серія фільмів про різних людей, яким допомагала вижити віра. За словами Марченко, відео покажуть, починаючи з 5 березня.

Одна з героїнь проекту “Прочанка” – екснардепка від Партії регіонів і колишня прессекретарка експрезидента України Віктора Януковича Ганна Герман. Вона була на пресконференції Марченко і підтримала її політичні амбіції.

“Я зрозуміла, що ви будете будувати в політиці. Ви будете будувати великий наш дім Україна, де всі будуть нашими, де не буде своїх і чужих. Я бажаю вам у цьому величезного успіху”, – сказала Герман.

“Амінь, Анечко”, – відповіла їй Марченко.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини