Притула здивував трирічну доньку фокусом і показав її реакцію на відео

Український телеведучий Сергій Притула поділився з шанувальниками відео, на якому продемонстрував фокус і показав реакцію своєї доньки.

За словами знаменитості, він часто підглядає на просторах інтернету, чим можна порадувати дітей. Відповідний ролик Притула опублікував на сторінці в Instagram, передає Обозреватель.

Так, телеведучий показав, як наливає в келих воду і накриває його зверху серветками. Потім він перевернув це і, ймовірно, донька Соломія очікувала побачити, як вода виллється, але в підсумку дівчинка була шокована, що рідина залишилася на місці.

“Мала візуально більше схожа на дружину, але певні риси характеру гарантовано взяла від татуся. Я теж з недовірою і деяким острахом ставлюся до чогось нового і незнайомого в житті. Але той конгломерат емоцій, які промайнули на обличчі Соломії, вартує, щоб робити і далі подібні експерименти”, – зазначив Притула.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Сергій Притула (@siriy_ua)

У коментарях користувачі посміялися з реакції малечі і сказали, що дівчинка дуже мила і схожа на телеведучого.

“Реакція дитини – замість тисячі слів”, “А мені вона схожа на вас… Навіть дуже…”, “Це наймиліше, що я бачила”, – пишуть люди в мережі.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини