“Чуєш, ти, долбой…б!” – “Мудило, …бало завали!”. Добкін і Береза посперечалися у прямому ефірі (відео)

Колишні народні депутати Михайло Добкін і Борислав Береза, обговорюючи тему сексизму, влаштували матірну суперечку під час ток-шоу “Народ проти” в ефірі телеканала “Україна 24” 25 лютого.

Добкін закликав першого заступника фракції “Слуга народу” Олександра Корнієнка “зняти маски”, коли той виступає у прямому ефірі, – пише інтернет-видання “Гордон“.

“Коли ви коментували фігуру дівчини… ви були справжнім”, – сказав Добкін, натякаючи на висловлювання Корнієнка про народну депутатку від “Слуги народу” Ірину Аллахвердієву.

Береза, коментуючи висловлювання Добкіна, заявив, що сексизм стосовно жінок в ефірах є неприпустимим. “Добкін, ми можемо з вами один одного на дух не переварювати, але ж вам би не сподобалося, якби вашу доньку хтось назвав “корабельною сосною” піддутою”, – сказав Береза.

Добкін перепитав ведучу Наташу Влащенко: “Шо воно хотіло сказати?” На що Береза парирував: “Воно тупе, тому не розуміє. Вибачте”. “Чуєш, ти, долбой…б, ти з ким розмовляєш?” – обурився Добкін. “Мудило, …бало завали!” – крикнув у відповідь Береза.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини