Суддя кулінарного шоу Ліза Глінська приголомшила історією, як втратила дитину під час пологів

Саме кулінарія допомогла їй пережити втрату малюка.

Відома українська шефкухарка, учасниця та суддя шоу “МастерШеф” Ліза Глінська приголомшила особистою трагедією.

Так, у програмі “Життя відомих людей” жінка розповіла, що в 25 років через помилку лікарів втратила дитину під час пологів, передає ТСН.

“Лише тому, що жінка одна хотіла, щоб я швидше народила — здавала зміну свою і хотіла отримати гроші в свою зміну. Уже спілкуючись з гінекологами і розповідаючи про те, як це відбувалося, які таблетки мені давали, що кололи, що у мене внутрішня кровотеча відкрилася і я рвала кров’ю під час перейм. Давали три таблетки, коли потрібно давати 1 максимум, щоб викликати пологи. Коли мене довели напівмертву до пологів і дістали дитину щипцями, вона задушилася пуповиною і зробити нічого не можна було…” – розповіла Ліза.

На ранок після тієї жахливої ночі лікарі навіть не змогли пояснити вбитій горем Лізі, що сталося і головне — чому. Після пережитого вона віддалилася від чоловіка і закрилася в собІ. Той період згадує з жахом.

“Це неможливо прийняти, це має закритися новими враженнями, емоціями і досвідом. Це неможливо вилікувати. Кулінарія, вона витягла мене з цього стану” – поділилася жінка.

Та шлюбу кулінарія не врятувала. Ліза пішла від чоловіка. Тривалий час у неї геть не складалися стосунки.

“Складно займатися всім одночасно, і хто витримає ті роз’їзди і навантаження, той графік і ритм, який був раніше. Мені здається, що просто було не на часі. Тепер я реалізувалася і вже можу подумати про сім’ю” – додала кухарка.

Зараз же серце шефкухарки заняте. Ліза має серйозні стосунки з чоловіком, з яким знайома 20 років.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини