«Думаю, Оксана Марченко змогла би стати Президентом України» – Кондратюк прокоментував звернення дружини Медведчука до українців

Продюсер Ігор Кондратюк прокоментував відеозвернення Оксани Марченко після накладення на неї та її чоловіка Віктора Медведчука санкцій.

Кондратюк впевнений, що у Марченко були шанси стати главою держави.

Про це він написав у Facebook, – повідомляє Про Львів.

Однак після кумівства з Путіним Марченко стала колабораціоністкою, каже Кондратюк.

“Думаю, свого часу Оксана Марченко – ведуча популярних шоу “Україна має талант!” та “Х-фактор” (це ж не якість ржачно-недалекі “Вечірні квартали”, це оптимістичні шоу про талановитий український народ!), при бажанні змогла би стати Президентом України.

Але її кум поїхав своїми фсбшними шовіністичними мізками, і став добірним Х@йлом – першим агресором після Гітлера, хто окупував українські землі та розв’язав війну проти українців та української держави.

А вона сама з дітьми – на мою думку – стала його заручникои. У якої розвинувся зразковий стокгольмський синдром. Думайте, кого обирати кумами! Щоб не довелось ставати колабораціоністом…

UPD “Я йду в політику, щоб повернути Крим, і українських прикордонників на східні рубежі країни. І ніхто,- навіть мій нерозумний кум – мені не завадить це зробити…” – така заява мала бути, якщо Марченко дійсно хоче бути українським політиком!” 

 

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини