«Вам місце в кімнаті бруду в палаці Путіна, розкажіть, як ви вбиваєте людей хімічною зброєю!» – народний депутат відрубав російським пропагандистам на засіданні ПАРЄ (відео)

Народний депутат Олексій Гончаренко, який у складі української делегації перебуває на засіданні ПАРЄ, жорстко поспілкувався із російськими пропагандистами.

Гончаренко назвав телевізійників каналу «Россия 1» пропагандистами і запропонував розповісти всю правду телеглядачам про палац Путіна в Геленджику за 1.5 млрд.
доларів, про використання хімічної зброї проти людей, затримання протестувальників у Москві та Петербурзі та справу Навального, – повідомляє Про Львів.

Щодо російської делегації на засідання ПАРЄ, Гончаренко повідомив, що українці оскаржуватимуть їхню участь.

Нардеп також зазначив, що учасникам делегації з РФ місце в кімнаті бруду в палаці Путіна або в кальянній – для виступів на жердині перед президентом Росії:

“Цього точно не покажуть по «Росія-1»

Сьогодні в коридорах ПАРЄ мене перехопили російські пропагандисти. Тож довелося нагадати про їхню нахабну брехню про ситуацію в Україні, про окупацію Криму і війну на Донбасі. Запитав, чому ж при цьому вони не розповідають про мільярдні палаци свого «царя», про те, як вони труять опозиціонерів і б’ють дітей на мирних мітингах?

Ми продовжуємо показувати всьому світу, що Путін – диктатор та окупант. Більше про нашу «зустріч» з представниками «Росії» – дивіться у відео”

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини