У Тернополі впіймали священика, який вкрав вазон під час освячення квартир йорданською водою

Доцент Західноукраїнського національного університету (колишній економічний-“протитанковий”) Олена Петрушка розповіла про прикрий випадок, який трапився з нею цими вихідними.

Про це пише provse.

Науковець з кафедри фінансів імені Юрія пише у соцмережі:” Відкриваю рубрику «Хвилина слави»!!!!!

“Якби це іронічно не звучало, але почну свій допис про те, що людська неміч немає меж(((( Отож, всі ми добре знаємо, що зараз є той період, коли священнослужителі ходять по домівках з Йорданською водою, окроплюють нас та наші оселі, несуть нам Боже благословення та молитву. У більшості церков Тернополя практикується попередній запис вірян і пан отець йде до конкретної людини в обумовлений час…. але, окрім цього, в період Йорданського водосвяття по місту ходить багато «заробітчан», які стукають у кожну квартиру, будинок, офіс і т.д. Так от, сьогодні, близько 19 години до мене в двері подзвонили. Маючи досвід, стараюсь не відкривати незнайомцям. Люди розвернулись і пішли далі по під‘їзду… минаючи сходову клітку – зупинились біля вазонів, висаджених сусідами і спокійно забрали один із них!!! Коли ми з сусідом вирішили поспілкуватись з панотцем, він щасливий виходив з сусідньої квартири і на наше прохання повернути вазон – став брехати та викручуватись, що вони нічого не брали, махаючи перед мною хрестом, ніби в мені сидить нечистий, а він мене зцілює!))))) І тільки після того, як ми пригрозили даними з відеокамер, які стоять в під‘їзді та викликом поліції – пан отець розпорядився до свого дяка витягнути вазон і віддати нам! Це виглядало дуже смішно і водночас сумно!!!!((((

Як може людина бути такою ницою та фальшивою…Після цього отець разом з помічницею швиденько покинули наш будинок.Дуже цікаво було б знати до якої конфесії та парафії належить цей пан отець?????? (нам він відмовився відповісти на це запитання).

У коментарях тернополяни пишуть, що чоловік у рясі вже давно не священик, його позбавили сану. Влітку торгує на ринку зелениною, а в особливі дня “працює” на кладовищах – освячує могили.

P.S. Друзі, будьте уважні та пильні кому відкриваєте двері, бо часом людина в ризах може бути зовсім не людиною….

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини