Скандальна блогерка подякувала росіянам за підтримку, її підтримав військовий РФ (фото)

Українська блогерка Di. rubens (Таїсія Малман) подякувала росіянам, які підтримали її після скандалу з відео про симпатію до країни-агресора, знятого на Майдані Незалежності.

На відповідні коментарі в Instagram дівчини звернув увагу колишній військовий, ветеран війни на Донбасі Олександр Грамарчук (Гром). На своїй сторінці у Facebook він наголосив, що тепер не повинно виникати питань, чому блогерка так активно вступила у конфлікт зі Збройними силами України, передає Обозреватель.

“Суспільство щиро дивується, чому блогерка, яка втрапила у скандал з дурнуватим опитуванням, так не любить українську армію. Всі чули тези від неї про те, як ЗСУ “воюють з мирними жителями”, про “фальсифікатора”-Штірліца і “кров на руках ЗСУ”. Так-от, якщо прибрати емоції й розглянути все поближче, то відповідь можна побачити на поверхні. Нелюбов до своєї армії компенсується любов’ю до армії Росії. Все просто”, – написав захисник України.

Зазначимо, що пропагандистські коментарі представників країни-агресора з’явилися під одним із останніх дописів Di. rubens, в яких вона знову скаржилася на нібито цькування за відео з Алеї Небесної Сотні.

“Це та “Європа”, заради якої деякі громадяни скоїли “державний переворот”? Дякую, нам таке не потрібно. Тримайся, дівчинко, ми з тобою”, “Все, що можуть ці “європеїзовані люди”, так це волати “Слава Україні!” та “Смерть м*скалям”! Не бійся нічого, до кінця з тобою! Поставимо цих “розумників” на місце!” – написали росіяни.

Маламан, зі свого боку, відповіла на обидва звернення “Дякую, що ви поряд!”. При цьому вона нічого не відповіла на закиди щодо “держперевороту”, яким окупанти називають Революцію Гідності, та насмішки з гасла “Слава Україні!”.

До того ж, показово, що один із коментаторів, якому вона подякувала, одягнений у військову форму Російської Федерації.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини