Хуліганство і торгівля людьми: французькі ЗМІ опублікували несподівані подробиці про побитого в Парижі хлопця і його матір

Українець 15-річний Юрій, якого жорстоко побили невідомі в Парижі, раніше вже потрапляв у поле зору поліції за дрібне хуліганство.

Причиною інциденту міг стати конфлікт між 2 ворожими бандами підлітків. До однієї з яких може входити Юрій. Про це пише видання Le Figaro, посилаючись на джерела, близькі до слідства, – пише Газета.юа.

За інформацією видання, одна з груп з району Богренель раніше напала на іншу, що діє в місті Ванв, недалеко від Парижа. До першої міг належати Юрій, за що його потім і побили.

А мати Юрія Наталя Крушеник фігурує в розслідуванні про торгівлю людьми, пише Liberation. 11 жінок з України поскаржилися, що вона незаконно найняла їх на роботу прибиральницями в компанію V.I.P. ServicesConcierges – консьєрж-сервіс, який переважно обслуговує Airbnb. Паризька прокуратура вже розпочала попереднє розслідування за скаргами про “приховану” та “нелегальну” працю та торгівлю людьми. Усього на компанію V.I.P. ServicesConcierges працювали близько 60 українок, розповідають її колишні робітниці.

Водночас Крушеник наполягає, що жінки були влаштовані на роботу законно.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини