Як виглядають діти буковинської «Дюймовочки», яка сама схожа на п’ятикласницю (фото)

На Буковині живе жінка, яку називають «Дюймовочкою» – через її зріст. А, можливо, і через сильний характер, адже вона народила двох дітей, незважаючи на перестороги лікарів.

Людмилу Сомар, яка сама родом з Чернівецької області, визнали третьою найменшою жінкою світу, яка зуміла попри свій ріст та вік стати двічі мамою.

Людмилі дали лагідне прізвисько «Дюймовочка», оскільки ріст у жінки всього 132 сантиметри. Її досить часто можна запросто переплутати зі школяркою. Але всі ці обставини не завадили їй вийти заміж та стати мамою!

Людмила народилася недоношеною, її вага становила всього 840 грамів. Лікарі не давали жодних гарантій, оскільки це була неймовірно критична вага. Але вже через три місяці під пильним наглядом лікарів, дівчинка успішно набрала майже два кілограми і батькам дозволили поїхати всім разом додому.

Приблизно до п’яти років, Людмила була абсолютно нормальною дитиною, але коли вона пішла в школу, то батьки помітили, що донечка взагалі не росте. Після численних обстежень вдалося з’ясувати, що у дівчинки рідкісне захворювання, яке не можна вилікувати. У неї були проблеми з гормоном росту.

Але Люда ніколи не зважала на цей недолік, вона завжди була усміхнена та позитивна. Згодом, після завершення навчання в школі, вона вступила до училища. Правда, в студентські роки, їй важко вірилося в те, що вона коли-небудь зможе вийти заміж. А даремно!

Одного разу, стоячи на зупинці, вона дуже сподобалася Ігорю. Після такої короткої зустрічі, він не хотів нікуди її відпускати. Приблизно через три тижні, він запропонував одружитися. Про це весілля говорила вся Чернівецька область.

Вже через рік, жінці вдалося народити здорову дівчинку, хоч лікарі попереджали, що це може нашкодити її організму.

Згодом подружжя задумалося над народженням другої дитини, але лікарі запевняли, що не потрібно випробовувати свою долю.

Але знову сталося диво. Згодом, у сім’ї з’явився синочок — Іван.

Людмила та Ігор, для багатьох є прикладом, вони зуміли побудувати свою міцну сім’ю, незважаючи ні на що!

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини