«Я вже забула, коли спала»: на Червоноградщині майже місяць розшукують 21-річного чоловіка

21-річний мешканець села Пристань Червоноградського району Василь Звір ще 29 грудня пішов з дому і дотепер про нього нічого не відомо.

Спочатку родичі намагалися знайти молодика власними силами. Але пошуки виявилися безрезультатними. Нещодавно поліція оголосила Василя у розшук, – пише lmn.

«То ж раніше ніколи такого не було. Василь, коли йшов з дому, то попереджав куди йде і коли повернеться, – розповідає мама безвісти зниклого Марія Звір. – Бувало, що він зо два-три дні гостював у моєї сестри, що мешкає в сусідньому селі, допомагав їй по господарству. Але ми про це знали. 29 грудня я поїхала на біржу праці, Василь ще спав. Коли повернулася, його вже не було. Сусідові казав, що йде у сусіднє село допомогти родичці дрова перевезти. Він у неї був, але ввечері зібрався додому. Відтоді нічого про нього не знаємо – ніхто його не бачив і не чув».

Жінка каже, що напередодні у сина поламався мобільний телефон. Він ще не встиг придбати нового.

«Наступного дня ми звернулися у поліцію. Там сказали, що ще зарано, аби оголошувати у розшук. Порадили шукати власними силами. Разом зі сусідами ми обійшли місце біля річки, весь ліс, сусідні села – і нічого. Я вже забула, коли спала. У мене тільки два сини, і от з молодшим така біда трапилася, – плаче Марія Звір. – Василь закінчив Рава-Руський професійний ліцей і поки був без роботи. Їздив на заробітки на Рівненщину, навесні збирався у Польщу. Уже документи виробив. Дехто каже: може, він закордоном. А як? Пішов з дому в старому одязі, закордонний паспорт он в хаті лежить. Навіть не знаю, де моя дитина може бути».

Усіх, хто має інформацію про місце перебування Василя Звіра, просять звертатися за телефонами 068 486 88 09 (мама зниклого) або 102.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини