На Львівщині розшукали зниклу 12-річну школярку

З дитиною та родичами провели профілактичні бесіди.

Фото: Поліція Львівщини

ФОТО: ПОЛІЦІЯ ЛЬВІВЩИНИ

Львівські поліцейські розшукали 12-річну Олександру Дорош, яка не повернулася додому вчора, 21 січня. Сьогодні, близько 17.30 год, оперативники кримінальної поліції виявили дівчину на вулиці Городоцькій у Львові, – пише Твоє місто.

«Дитина жива і неушкоджена, протиправних дій щодо неї скоєно не булою. Поліцейські Львівщини дякують усім, хто долучився до розшуків неповнолітньої», – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці опитали друзів та однокласників дівчинки, розіслали орієнтування в інші підрозділи поліціі. Також до розшуків школярки доєдналися небайдужі громадяни.

Поліцейські провели з дитиною та родичами профілактичні бесіди. Зараз вирішується питання про притягнення батьків до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Нагадаємо, про зникнення 12-річної доньки, учениці сьомого класу однієї з гімназій Львова повідомила її матір. За її словами, дівчина вийшла з дому близько 11.40 год 21 січня та не повернулась. Матір намагалася знайти доньку власними силами, а коли не вдалося, звернулася по допомогу до поліції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини