У Львові вчаділи хлопець з дівчиною у квартирі, винайнятій на добу

22-річний хлопець скористався подобовою орендою для зустрічі з подругою.

У четвер, 21 січня, у квартирі триповерхового будинку на вул. Городоцькій, 110 біля Привокзальної площі від отруєння чадним газом загинули двоє людей – 19-річна львів’янка і 22-річний мешканець Турки. Квартиру вони винайняли на добу. У сусідній кімнаті ночувала ще одна пара, вони не постраждали, передає ZAXID NET.

У мерії повідомили, що тіла вчаділих виявили близько 09:46 в орендованій квартирі. «Бригада швидкої медичної допомоги констатувала смерть до приїзду. Аварійна бригада АТ «Львівгаз» тимчасово припинила подачу газу до квартири», – йдеться у повідомленні мерії.

Голова Залізничної районної адміністрації Ірина Джурик розповіла, що будинок на Городоцькій, 110 збудований ще на початку XX століття. Він списаний з балансу міста, є на управлінні ЛКП. Раніше там було пічне опалення, зараз газове. Це двокімнатна квартира на третьому поверсі, яку здають в оренду подобово. У ній встановлені конвектори і газова колонка.

За інформацією Ірини Джурик, двоє хлопців віком 18 і 22 роки, які працюють недалеко від Привокзального ринку, винайняли квартиру на добу. Маклер, який їх заселив, увімкнув конвертери, в кожній кімнаті окремий.

Хлопці запросили в гості двох дівчат. В одній кімнаті ночувала одна пара, в іншій – друга. Вранці 18-річний хлопець прокинувся і виявив в сусідній кімнаті тіло свого товариша і його 19-річної подруги.

«Газовики приїхали, перевірили. Тяга була всюди, канали чисті. У кімнаті є самовільне перепланування: на місці конвектора колись були двері. Можливо, патрубок конвектора нещільно прилягав», – розповіла Ірина Джурик.

Зараз на місці працюють слідчі. Фахівці демонтують конвектор, щоб перевірити його справність.

Загалом з початку року у Львові від чадного газу постраждали уже 11 людей, проте випадок на Привокзальній став першим смертельним цього року у місті. Ще один смертельний випадок стався сьогодні у селі Ставчани біля Львова.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини