«Мене в Україні завжди чекають як свого» – Кіркоров розповів, як разом з Поляковою прокладає місток між Україною і Росією

Популярний російський артист Філіп Кіркоров висловився щодо свого спільного виступу з Олею Поляковою на одній сцені в Дубаї. За його словами, йому боляче від того, що в Україні виконавця завжди чекають як свого, але він не може туди приїхати.

Знаменитість заявив, що шоу з українською дівою він придумав на нейтральній території в Еміратах на міжнародному музичному фестивалі. Про це Кіркоров розповів в інтерв’ю для видання Московський комсомолець.

Так, співак повідомив, що Полякова на свою голову отримала в Україні величезні проблеми, де її “ледь не розіп’яли, ніби вона заспівала з ворогом народу, який убивав людей”. Він вважає, що “це нонсенс і паноптикум”.

За словами виконавця, вона стійко і мужньо все витерпіла і довела всім, що треба радіти тому, що “вони боязкими, дрібними кроками прокладають хиткий місток між Україною та Росією такими зустрічами і концертами, до того ж на нейтральній території”.

Кіркоров додав, що не розуміє, чому артисти не можуть виступити на одній сцені.

Нагадаємо, що раніше українська співачка Оля Полякова і відомий російський виконавець Філіп Кіркоров несподівано з’явилися на публіці в Дубаї. Зірки виступили на концерті в День народної єдності.

Пізніше сама Полякова заявила, що ніякої “зради” в цьому не бачить. Вона не вважає свого друга і колегу по цеху ворогом України, а про спільний концерт із ним домовилася ще в січні 2020 року.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини