На санках: Наталка Карпа показала зимові розваги з донькою (яскраві фото)

Популярна українська співачка Наталка Карпа разом із 1-річною донькою Златою відправилася кататися на санках. Знаменитість зробила декілька кадрів під час таких зимових розваг.

Новорічно-різдвяні свята Наталка Карпа проводить у колі сім’ї. Вона відправилася до родини у Львів, де відсвяткувала Святвечір, Різдво і насолоджується зимовими канікулами. На особистій сторінці в інстаграму вона показала, як розважається з маленькою донькою, передає 24 канал.

Наталка Карпа з донькою на санках

Знаменитість вирішила не втрачати нагоди й поки на вулиці справжня зима, влаштувала активний відпочинок. Звісно, що не забула про донечку Злату, яка також із захопленням спостерігала за такою погодою та раділа білосніжному снігу.

У дописі Наталка наголосила, що поки на вулиці сніг та мороз, світить сонечко, просто гріх сидіти вдома. Тому вона з донечкою відправилася кататися на санках, обоє отримали неймовірне задоволення.

“Дідусь завантажив в багажник санки, неподалік Львова відкрили тюбінг, настрій мега шалений, тому радіємо. Не втрачайте можливості, насолоджуйтесь цією зимою, адже прогноз погоди показує, що така розкіш лише на кілька днів!” – написала в публікації Наталка.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Наталка КАРПА (@natalkakarpa)

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини