Новий рік та Різдво 2021 у Львові. Програма святкових заходів

Хоч у Львові цьогоріч не буде традиційних різдвяних ярмарків та концертів, місту все одно є чим вас дивувати!

Тож ми поділимось де ж шукати святковий настрій у зимовому Львові, а також розповімо про шалений розіграш подарунків від Святого Миколая!

Львівські ковзанки просто неба

Традиційно, на площі Ринок становили ковзанку просто неба, тож всі охочі вже можуть покататися на ковзанах, насолоджуючись красою львівських кам’яниць довкола.

Графік роботи:

10:00-21:00; регулярні перерви на чистку льоду – 30-40 хвилин.

Ціни на квитки:

для дорослих: пн-чт – 110 грн, пт-нд – 150 грн; для дітей дo 12 рoкiв: пн-чт – 90 грн, пт-нд – 110.

З 10 грудня розпочала роботу і найбільша у Львові ковзанка спортивно-розважального комплексу «Медик», що знаходиться за адресою вул. Горбачевського, 24.

Графік роботи:

11:00-23:00

Ціни на квитки:

для дорослих: пн-чт – 100 грн, пт-нд – 120 грн; для дітей дo 12 рoкiв: пн-чт – 80 грн, пт-нд – 100.

Відкриття головної ялинки міста

Хіба можна уявити зимові свята без святкової ялинки? Звісно що ні! Тож вже 13 грудня на площі перед Оперним театром розпочнуть встановлювати 18-метрову новорічну красуню, яку привезуть із села Опаки Дрогобицького району. А урочисте відкриття головної ялинки Львова відбудеться 18 грудня!

Альтернатива різдвяним ярмаркам

Цієї зими традиційний формат різдвяного ярмарку буде змінено та адаптовано до карантинних вимог. З 14 грудня триватиме святкова вулична торгівля, де ви зможете придбати їжу та сувеніри з собою. Яток буде вдвічі менше ніж зазвичай і задля уникнення скупчень людей, вони будуть розташовані у різних локаціях міста, зокрема, на просп. Свободи, пл. Ринок, вул. Курбаса, вул. Галицькій та у проїзді Крива липа, потенційно також на вул. Братів Рогатинців і пл. Митній.

Різдвяна шопка у Львові

Різдвяну шопку почнуть встановлювати 24 грудня на площі Ринок, біля центрального входу до міської ради. Радуватиме вона нас впродовж усіх Різдвяних свят. Конструкція складатиметься із двометрових вирізьблених із тополі фігур, які розмальовували дітки зі Львова.

Різдвяна вистава, балет чи святковий концерт: що обрати?

А як щодо зимової казки в одному з львівських театрів? Львівські театрали вже підготували святкову програму як для дітей, так і для дорослих! Чи можливо ви надасте таки перевагу різдвяному концерту у Львівській Філармонії чи Органному залі? Що ж, ми підготували для вас святкову добірку, яку ви знайдете за посиланням

!FEST Weekend: Зимовий

18-20 грудня на території !FESTrepublic, що знаходиться на вул. Старознесенській, 24, гостей та жителів міста очікуватиме особливий зимовий вікенд! Організатори обіцяють святкову атмосферу, фудкорт зі смаколиками та напоями, книжковий розпродаж від ВСЛ, а також продаж святкових сувенірів. Вхід вільний.

Деталі за посиланням.

Різдвяний пляц за Арсеналом

А вже 19 грудня за міським Арсеналом, між вулицями Староєврейська та Братів Рогатинців, з’явиться ціла площа, сповнена різдвяною атмосферою. Там будуть розташовані колиби і навіть своя ялинка, там ви знайдете смаколики та забави на будь-який смак. Атмосферне місце, де можна провести час з друзями та родиною або ж привести гостей, які завітали на свята до Львова, аби показати, яке воно, Львівське Різдво!

Деталі за посиланням.

Фестиваль Льодових скульптур 2021

Цієї зими фестиваль відбудеться 7-8 січня 2021 року. Організатори запрошують львів’ян та гостей нашого міста відвідати казковий світ Льодових скульптур та спостерігати, як створюватимуться справжні шедеври з льоду.

Різдво в Гаю 2021

Як щодо святкування Різдва з колядками та вертепами в Шевченківському Гаю? Щорічне незабутнє дійство, сповнене традиціями та звичаями, відбудеться 7-8 січня 2021 року за адресою: Музей народної архітектури і побуту у Львові імені Климентія Шептицького, вул. Чернеча гора, 1.

Розіграш подарунків на день Святого Миколая!

Крім цього, місто і бізнес (готелі та ресторани) організували розіграш подарунків на сторінках Lviv.Travel у соціальних мережах Facebook та Instagram, тож поспішайте прийняти участь! А у Центрі туристичної інформації на пл. Ринок,1 гостей особисто зустрічатиме Святий Миколай з подарунками

Всі заходи відбудуться з дотриманням карантинних вимог. Зберігайте спокій, дотримуйтесь дистанції та часто дезінфікуйте руки.
Бажаємо Вам веселих свят!

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини