“Відмовтесь від спокуси залишитися під теплою ковдрою”: Ткаченко про скасування карантину вихідного дня

Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко закликав українців на вихідні відвідати заклади культури та сфери креативних індустрій.

Про це він написав у Facebook, передає Espreso.

“Карантин вихідного більше не діє. А отже, рітейл, заклади культури та бізнес сфери креативних індустрій, керуючись обмеженнями помаранчевої зони, знову можуть працювати у найбільш прибутковий для них час та сезон”, – написав Ткаченко.

Він додав, що з 5 грудня можна знову “переглянути виставу у театрі, познайомитися з експозиціями музеїв, послухати оперу, насолодитися концертом у філармонії чи подивитися фільм у кінотеатрі”.

“Не відкладати спортзал на понеділок, зустрітися на каву з друзями у кафе чи ресторані, піти в торговий центр і знайти собі там справу для дозвілля, та ще багато потрібних речей, за якими усі ми встигли скучити. Зробіть паузу у доставках додому, відмовтесь від спокуси залишитися під теплою ковдрою, одягайте маски, беріть антисептики та вперед назустріч цікавим вихідним. Сплануйте їх прямо зараз”, – написав Ткаченко.

Він запевняє, що заклади культури дотримуються карантинних обмежень, тому їх відвідування цілком безпечне. Він закликав “квитком, кавою або абонементом” підтримати культурну сферу.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини