«А що, Росія вже не годує?» – Іван Дорн з’явився в українському телеефірі і розповів, яка він контраверсійна особистість

Український співак Іван Дорн, який вже давно працює в Росії і є там одним із найпопулярніших виконавців, після тривалої перерви з’явився в українському телеефірі.

Зокрема,  Дорн заспівав у фінальній недільній програмі «Танці з зірками». Сьогодні він дав інтерв’ю у «Сніданку з 1+1».

На ефір співак прийшов у темних окулярах, жовто-блакитній кофтині і розмовляв із ведучими українською, – повідомляє Про Львів.

Щоправда, інтерв’ю вийшло доволі сумбурним. Дорн куштував страву, приготовану ведучими, потім шукав у студійних декораціях перець та ніж. Зрештою, він відповів на кілька запитань ведучих, які влаштували співакові своєрідну теплу ванну, адже не розпитували нічого про творчу діяльність у Росії, а також його скандальні висловлювання про українсько-російські стосунки і  військову агресію Росії щодо України.

Дорн розповів про те, що не любить ділитися інформацією про своїх рідних, адже це «інтимні речі». Також він назвав себе контраверсійною людиною:

«Я така контраверсійна людина, про мене можна багато чого казати», – зазначив він.

Співак  розповів також про те, що планував відпочивати цілий рік, однак це йому не вдалося, зараз він знімає новорічний фільм.

Українці критично відреагували на повернення в телеефір Івана Дорна. У коментарях йому порадили поїхати в АТО і назвали лицеміром та зрадником.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини