«Хочу вибачитися, це наша помилка» – Потап вибачився за кліп Дорофєєвої на Інститутській

Продюсер української співачки Надії Дорофєєвої Потап вибачився за сольний кліп своєї підопічної.

Нагадаємо, відео на пісню «Gorit» знімали у Києві на мості над вулицею Інститутською, де під час Революції Гідності розстрілювали людей. Українців цей факт обурив і вони почали масово надислати скарги на You Tube з вимогою заблокувати кліп.

Потап не забарився з реакцією і вибачився за скандальне відео. Щоправда, вибачення продюсера вийшло доволі своєрідним. Так, у своєму відеозверненні він назвав кліп помилкою, подякувавши водночас глядачам за критику та хайп, – повідомляє Про Львів.

«Дякую вам за критику та хайп. Особливо за кліп моєї співачки. Ви досить тонко відчуваєте кон’юнктуру і працюєте там, де «горить моя душа, ля-ля-ля-ля-ля». Хочу вибачитись перед всіма, кого обурило останнє відео. Це наша помилка. Недогледіли, не подумали, не хотіли нікого образити. Вибачте, наша помилка», – зазначив Потап.

Водночас критиків свої діяльності та діяльності його підопічних Потап назвав такими, що «поляризують Україну»:

«Ви слабенькі, ви – не лідери, ви – не ікони, ви не можете повести Україну вперед. Ви тільки гальмуєте своєю поляризацією суспільства всіх нас. Нам потрібні інші люди. Такі, як я. Які вміють працювати. Все, на що ви здатні, – це обсмоктувати мої рухи. Я буду робити в своїй країні все, що я хочу», – наголосив продюсер.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Oleksii Potapenko (@realpotap)

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини