У центрі Львова закрили нічний клуб, який працював у карантин вихідного дня

Вночі 29 листопада у Львові поліцейські припинили роботу нічного клубу, який працював незважаючи на карантин вихідного дня.

У розважальному закладі перебували близько ста осіб, усі вони були без індивідуальних засобів захисту. Слідчі відкрили кримінальне провадження.

Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Як встановили правоохоронці, близько 01:00 год. у закладі, що розташований на вулиці Петрушевича у Львові, перебували близько ста осіб – відвідувачів та працівників, усі були без масок.

Також правоохоронці з’ясували, що нічний клуб працював за зачиненими дверима – у нього пускали лише за попереднім записом або за дзвінком. Поліцейські припинили роботу закладу та встановили особи усіх, хто там перебував.

За фактом слідчі Личаківського відділу поліції за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури № 1 відкрили кримінальне провадження ч.1 ст. 325 (Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – штраф від тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арешт на термін до шести місяців, або обмеження волі на термін до трьох років, або позбавлення волі на той самий термін.

Досудове розслідування триває.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини