«Цей за гроші напердить у церкві» – Геннадій Мocкaль охарактеризував Леоніда Кравчука

Геннадій Мocкaль вважає першого президента України та голову ТКГ жадібним та непрофесійним. Також він наголошує на тому, що президентство Кравчука Україні не принесло нічого доброго.

Про це Кравчук розповів у інтерв’ю на телеканалі «Наш», – повідомляє Про Львів.

Призначення Леоніда Кравчука головою ТКГ Мocкaль називає авантюрою, а його самого – жадібним до грошей:

«Все це абсолютна авантюра – затія з фокіними, кравчуками. Кравчук агітував за Януковича, за кого хочете, хто заплатить гроші. Цей за гроші, вибачте, напердить у церкві. Як можна було таку людину?.. Для чого таких людей, жадібних до грошей, ставити? Тим більше, у нас декомунізація. Людина займалася ідеологією. Імперіалізм світовий, сіонізм і український буржуазний націоналізм – три кити, якими займалася комуністична партія і пан Кравчук. І він став великим переговорником. Це сором для України – не знайти людину. Козак пише різні плани, передає Єрмаку, Єрмак Кравчуку, Кравчук озвучує і народ від цього дуріє», – розповів Геннадій Мocкaль.

Також він переконаний – Кравчук нічим добрим українцям не запам’ятався:

«Ким він спрймається? Що після Кравчука запам’яталося? Тєлєжка-кравчучка? Девальвація купонів… Кажуть, українці ніколи не були мільйонерами. Та при Кравчуку ми були мільярдерами. Повний розвал економіки.. Він зовсім ні в чому не розумівся, колишній ідеолог ЦК компартії України..» – заявив Мocкaль.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини