У Львові відзняли серіал “Кава з кардамоном”: дивовижні фото, що переносять у ХІХ століття

На Львівщині знімають один з найочікуваніших серіалів року – історичну драму “Кава з кардамоном”. У мережі опублікували дивовижні фото, які наче переносять глядачів у ХІХ століття.

Кожна вуличка старої частини Львова має дивовижну атмосферу завдяки архітектурі. Тому й не дивно, що українські кіновиробники часто приїжджають сюди, аби створити неймовірні кадри для стрічок. Винятком не став історичний серіал “Кава з кардамоном”, передає 24 канал.

10-серійна стрічка стане екранізацією знаменитого роману Наталії Гурницької “Мелодія кави у тональності кардамону”. Мотивами для сюжету послужила історія забороненого кохання Олександра Фредро та Софії Яблонської – бабусі та дідуся Андрея Шептицього. Відтак на глядачів чекатиме дивовижна драма, що перенесе їх у XIX століття.

І, згідно з першими кадрами, автори серіалу врахували всі деталі. Фотограф Володимир Німчин опублікував видовищні світлини зі знімального майданчикв “Кави з кардамоном”. На них можна побачити акторів, вбраних у ретро-костюми, а також карети та коней. Дивовижні кадри вже встигли викликати захват у мережі та прикувати увагу до майбутнього серіалу.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини