«Всі, хто проголосував за колоборантів, адептів хайпу та совків, мають бути позбавлені права голосу» – Вітовська прокоментувала місцеві вибори

Акторка Ірма Вітовська пропонує частині українців пройти медичне обстеження розумового розвитку. На таку думку її наштовхнули результати місцевих виборів в Україні. А тих, хто голосував за колаборантів, треба позбавляти права голосу.

Про це Вітовська написала у Facebook, – повідомляє Про Львів.

“Інститут громадянства, бо гаплик( Хоча б тимчасово, років на 15.
З широким наступом просвіти та культури на всіх рівнях щодо виховання громадянина. Політична освіта, починаючи з молодших класів та з посиленим вивченням в останніх ! Історія і мистецтвознавство з садочків до закінчення шкіл!!

“Сірі” паспорти для всіх, хто не пройде іспити на право вважатись адекватним, що зможе дати відповідь, що це за країна, в який історичний час ми живемо і що відбувається на сході, даруйте ( І мені по цимбалам, як ми того досягнемо((

Всі, хто проголосував за колоборантів, адептів хайпу та совків, мають бути позбавлені права голосу. На правах інтервентів… свідомих чи відомих .
Якщо політична воля не матиме більшості, це питання не буде вирішено, то наступним кроком, країну чекатиме диктатура, а от питання її світогляду щодо існування країни може бути категорично протилежним..

Час ( Або адеквати, або …
Як може голосувати людина, що ненавидить країну, її втрати, її право на існування ?
Думаю, що ініціатива до змін може початись і від нас всіх .. Хто розуміє, що попереду(((
Даруйте.. часу достатньо було елементарно відкрити підручник.

“Сірий” паспорт підлягатиме обміну тільки після виконання вимог щодо основ вважатись громадянином!
Наболіло (( Даруйте

Вже довший час я говорюкричушепчу про це ((( Смійтесь, хто сміявся далі(((
Людина, що не може відповісти на елементарні базові питання може зрештою, вважатись за медичними показниками, наприклад, як ” розумовий розвиток не відповідає віку”))))””

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини