“Тоді балакай “по-славянски”: у Слов’янську пасажири накинулися на жінку за зауваження українською мовою (відео)

Пасажири накинулися на дівчину за українську мову і звинуватили її в усіх нещастях на Донбасі.

У місті Слов’янськ Донецької області стався мовний скандал – одна з пасажирок маршрутки зробила українською мовою зауваження чоловікові, у якого була неправильно вдягнута маска. Той розлютився і почав кидатися на жінку та назвав українську мову “телячою”.

Про це повідомляють у телеграм-каналі donetchanyn, передає ТСН.

“Слов’янськ. Жінка зробила зауваження бидлану, який неправильно носить маску в автобусі. Тут же вата проявила себе і заагрилась (ред – виявила агресію) на українську мову, називаючи її “телячою”, – написали автори відео.

Чоловіка підтримали інші пасажири і почали висказувати україномовній жінці, що через таких як вона вони погано живуть, і що всі проблеми в Україні через активістів.

Виявилося, що україномовна жінка – корінна мешканка Слов’янська, яка обрала для спілкування рідну мову.

“То й говори “по-слав’янські” – почала вимагати від жінки одна з розлючених пасажирок. – Довели страну до ручки. Приехали на наш восток. Жизни от вас нет. Громадська діячка”.

Закінчилося тим, що чоловік намагався відібрати у дівчини телефон, на який вона знімала конфлікт. Його заспокоїли, а дівчина вийшла на своїй зупинці, слухаючи неадекватні коментарі на свою адресу.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини