«Не з тим результатом, на який очікував» – Притула прокоментував свій програш у гонці за крісло міського голови Києва

Не трагедією вселенського масштабу назвав Сергій Притула свій програш на виборах мера.

Він зазначив, що все лише починається і представився своїм читачам як заступник голови партії «Голос».

Про це Притула написав у своєму Facebook, – повідомляє Про Львів.

“Все, що не вбиває, робить сильнішим!

Моя перша мерська кампанія закінчилась. Не з тим результатом на який я очікував, але й не трагедією вселенського масштабу!

Насамперед, я хочу подякувати кожному, хто віддав свій голос на дільницях за мене особисто і за нашу команду до Київради!

Я відчував вашу підтримку на тлі доволі агресивної та брудної піар-кампанії, яку розгорнули проти мене політичні опоненти. Ви мотивували не опускати рук і торувати свій шлях! І ми, попри все, отримали свою фракцію у Київраді. Ми завели туди людей, які стануть Вашими голосами у боротьбі зі свавіллям корупціонерів та забудовників! І я буду і далі розраховувати на Ваше плече у допомозі нашим депутатам. Бо, тільки у тісній взаємодії громади та депутатського активу, така боротьба дасть свої плоди!
Окрема подяка колегам з волонтерського руху за публічну підтримку. Ваші слова про те, що вперше на виборах Вам не довелось обирати «менше зло», були для мене вкрай важливими та мотивуючими!

Я також хочу подякувати тим, хто не проголосував за мене. Це означає, що у мене попереду ще дуже багато роботи, щоб достукатись до Ваших сердець!

За відсутності таких каналів комунікації, які були доступні для тих політсил за якими стоять впливові фінансово-промислові групи, у мне залишалось, фактично, 2 ресурси: соцмережі та особисте спілкування. Я радий був пройти цю кампанію “на ногах” по всьому Києву та зустрічатись з Вами у кожному районі. Це дозволило краще Вас почути і заглибитись у Ваші проблеми.

Далі наш депутатський корпус працюватиме над їх вирішенням. І я не збираюсь відпускати їх роботу у вільне плавання.

Так само я радий, що в моїй особі представники кількох демократичних партій побачили людину, в команді якої їм було комфортно йти на місцеві вибори, візуалізуючи, таким чином, об’єднавчі процеси проукраїнських сил на місцевому рівні. Будемо продовжувати цю співпрацю та масштабувати її на більші рівні!

Вкрай сумно констатувати той факт, що на сьомому році війни, в столиці воюючої країни, є можливим такий високий результат представника відверто проросійської політсили. Це холодний душ для нашого суспільства. І причина замислитись над подальшими кроками, щодо спільної боротьби за викорінення таких колаборантів з політичної карти України!
Щодо явки, то тут теж роботи непочатий край. Звичайно, фактор пандемії вплинув на явку. Але куди більше на відвідуваність дільниць вплинули тотальна зневіра людьми у тому, що вони можуть своїм голосом на щось впливати, та незнання того, які повноваження, завдяки децентралізації, перейшли від центральної влади на місця. Просвітницька робота по цих питаннях – це вкрай важливо! Особливо серед молоді, яка вкотре програла ці вибори дисциплінованим виборцям пенсійного віку.

Віталія Володимировича вітаю з перемогою і зичу швидкої перемоги над коронавірусом! Сподіваюсь, що пан Кличко почув і побачив під час цієї кампанії, що киянам не подобається у місті. І буде працювати над вирішенням цих проблем більш успішно, ніж під час попередньої каденції.

На завершення хочу ще раз щиро подякувати усім виборцям «Голосу». Хочу подякувати усім волонтерам, які допомагали з агітацією, усім кандидатам, які відпрацювали цю кампанію не віртуально, а «в полях»! Усім нашим спостерігачам та членам ТВК/ДВК за безсонні ночі! Дякую штабу за титанічну працю!

Насправді, все тільки починається!

З повагою, заступник голови партії, член Політради «Голосу» Сергій Притула.”

https://www.facebook.com/serhiyprytula/posts/3404803259595792?__cft__[0]=AZXskF6LURssvKTC6m2OuGuajpjC7r7G9j-D3SmM7DXi1XJJW29tnFAEHP5tVB1PCdquiCDpyMtzxRlQAHRxr6lzvxcm2VslQCjVUGtBOWUY-JXadI9eyQlvuSbhZi6vbA-GqCn5Vj3jo8fCmw2saSsR7nqV4a2msVHQ2troaHmRVffVSUcfy2vldEwlPrxZh-8&__tn__=%2CO%2CP-R

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини