Нам всім треба дожити до квітня: Голубовська заявила про колапс через коронавірус (відео)

Вона зробила i госту заяву щодо вакцини.

Пандемію коронавірусу в Україні не зупинити в найближчі пів року. Це точно: ми вступаємо в найтяжчий сезон пандемії COVID-19, який закінчиться ще не скоро.

Так, за словами українського інфекціоніста Ольги Голубовської, цей складний період триватиме до квітня 2021 року. Таку заяву зробила заслужений лікар в ефірі каналу «Україна 24».

Зокрема, Голубовська наполягає на необхідності повної заборони масових заходів в країні.

«Для всіх нас якісь концерти, розважальні моменти закінчилися вже давно. Я вам чесно хочу сказати: нам усім треба дожити до квітня. Що нас чекає попереду – ми входимо в найскладніший сезон – одному Богу відомо».

За словами лікаря в Україні стало збільшуватися число хворих з тяжкою формою COVID-19. Якщо порівнювати з ситуацією, яка була в країні влітку, то відсоток важких пацієнтів збільшився.

«Цифри, які зараз озвучують, ні про що не говорять. Я вам хочу сказати, що зараз зростає кількість важких форм – серед 5 тисяч осіб частка важких хворих набагато більше, ніж це було влітку».

Тотальний карантин, за словами інфекціоніста, в Україні вводити, можливо, й недоречно, але з розважальними заходами, які збирають по кілька тисяч осіб, потрібно щось робити наполягає Голубовська:

«Ми не можемо (ввести – Ред.) локдаун … Я розумію, що люди повинні їздити на роботу, але розважальні заходи можна відкласти. 2 тисячі людей, опинилися на великому стадіоні, приїхали в якомусь транспорті, вони потім будуть натовпами десь ходити.

Ці молоді люди, які перебувають там, може і не захворіють, але вони принесуть хворобу в дім, і будуть хворіти їхні близькі, які потім виявляються у такому ж колапсі, як і ми вже всі», – підсумувала Голубовська.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини