Весілля Остапчука і його коханої: з’явилися перші фото наречених і церемонії

Успішний ведучий та шоумен Володимир Остапчук та його обраниця Христина Горняк зіграли розкішне весілля. Сьогодні, 15 жовтня, гучне святкування та романтична церемонія відбулися в одному із фешенебельних закладів, що під Києвом.

Через інфікування коронавірусом закохані були змушені перенести святкування, яке було заплановане на вересень. Проте пара не засмучувалася, адже новий етап у їхньому спільному житті лише починається. 15 жовтня назавжди залишиться в серці та пам’яті Христини і Володимира, адже саме в цей день вони створили сім’ю, передає 24 канал.

Фото весільних суконь Христини Горняк

Христина Горняк вже показала свій перший весільний образ. До нареченого дівчина виходила у стильній сукні білого кольору з вишуканим вирізом спереду. Вбрання не має декольте, елегантне та вишукане. Вона поєднала look зі світлими туфлями-чвониками на підборах.

Волосся зібрала у пучок ззаду і додала красиву мереживну сітку у стилі ретро 90-х. На обличчі – ніжний макіяж у нюдових відтінках. Доповнила святковий look красивими білими сережками та букетом.

Весілля Володимира Остапчука та Христини Горняк

Гості зібралися в одному з найкращих комплексів під Києвом, щоб привітати наречених. Музичний супровід був у виконання популярного піаніста Євгена Хмари. Звуки фортепіано гармонійно доповнили загальну атмосферу та концепцію свята. Серед зіркових гостей на весіллі можна побачити також актрису Анну Саліванчук, Іраклі Макацарію та інших.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини