“Якби мені тиждень тому хтось сказав, що я буду шукати місце в лікарні для своєї мами…” – українець розповів вражаючу історію про лікування матері від коронавірусу

Олександр Кондратенко, позаштатний радник Офісу Президента, розповів вражаючу історію про те, як шукав місце у київських лікарнях для матері з важкими ускладненнями від коронавірусу.

Про це він написав у своєму Facebook, – повідомляє Про Львів.

Відсутність ліків, два термометри на ціле відділення, хворі в коридорах – жах від побаченого вразив чоловіка.

“Для тих, хто до сих пір в “танку” і не вірить в статистику по захворюваності на Covid. !!!

Якби мені тиждень тому, хтось сказав, що я буду по всьому Києву шукати місце в лікарні для своєї мами я б напевно не повірив. Але правда така: друзі 15 клінічна – люди лежать прямо в коридорі (за дві доби надійшло 65 осіб), 4-а забита повністю. 8-а так само.

Під усіма інфекційними відділеннями нашого міста низка швидких, які раз у раз не встигають привозити хворих з двостороннім запаленням легенів.

Не знаю як, але вийшло перевести маму в 4-у клінічну на Солом’янці в інтенсивну терапію, мабуть лише тому, що її стан за добу з середньої тяжкості перейшов в дуже важкий. І єдине про що говорять лікарі, так це “не знімайте кисневу маску, якщо хочете жити”

Той кошмар, який я бачив у 15-й на Фрунзе біля Спартака, описати складно. Відсутність ліків, два термометри на все відділення і т.п. це мала частина реального колапсу з нашою охороною здоров’я.

Питання: куди, бл*дь ці с*ки з фонду ковід поділи все бабло і якого x*я міністр-статист МОЗ Степашка досі п*здить з екранів ТБ про те, що все за*бісь і у нас все під контролем.

Друзі, бережіть рідних і близьких !!! Складно описати почуття власної безпорадності, коли ти не можеш побачити рідну людину, а по телефону у неї просто немає сил відповісти. Єдина надія на те, що лікарі все ж знають свою справу, а сили на боротьбу у мами залишилися

P.S. пішов на самоізоляцію”

Для тех, кто до сих пор в "танке" и не верит в статистику по заболеваемости на Covid. !!! Если бы мне неделю назад,…

Gepostet von Александр Кондратенко am Donnerstag, 8. Oktober 2020

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини