“Не читайте новини”: Оля Полякова прокоментувала скандальний концерт в Харкові (відео)

Популярна українська виконавиця Оля Полякова днями виступила у Харкові. Цей концерт спричинив активні обговорення в ЗМІ, адже відбувся в час пандемії коронавірусу і після того, як в Харкові виявили COVID-19 у рекордної кількості людей за добу.

Також стало відомо, що поліція відкрила кримінальну справу через порушення карантину, адже виступ відвідали близько двох тисяч людей. Артистка прокоментувала цю ситуацію, опублікувавши відповідні відео у сторіс на особистій інстаграм-сторінці, передає 24 канал.

Полякова зазначила, що весь галас, спричинений навколо концерту, пов’язаний з передвиборчим процесом. Вона наголосила, що з нею все добре і вже повернулася з Харкова додому.

“Я вдома, в халаті, мені нічого не загрожує. Звичайно, хочу сказати, що сьогодні весь галас щодо заходів та концертів пов’язаний безпосередньо з передвибочим безладом. Але все це можна обговорювати лише тоді, коли закриють метро, яке щодня відвідує стільки людей, що мені стільки і за рік не зібрати. Тому, дорогі мої, бережіть себе, не цілуйтеся, носіть маски і не читайте новини, особливо перед виборами”, – сказала співачка у відео.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини