“Зеленський особисто просив двох депутатів не зі “Слуги народу” голосувати за комісію з вибору глави САП” – Лерос

Народний депутат України Гео Лерос заявив, що йому стало відомо про те, що президент Володимир Зеленський особисто дзвонив двом депутатам не з фракції “Слуга Народу” з проханням проголосувати за членів конкурсної комісії з обрання нового глави Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Про це Лерос написав на своїй сторінці у Facebook, передає Прямий.

“Мені вже двоє народних депутатів, які не входять в “Слугу Народу”, підтвердили що Зеленський особисто їх просив прийти проголосувати за комісію по прокурору САП! Ці депутати прийшли й натиснули зелені кнопки. Тепер ні у кого не має виникати сумнівів хто відповідальний за корупцію в державі.

Ці показові заяви Зеленського щодо посадки Юрченка – вистава для лохів, ми всі були свідками як він тиждень відмазував хабарників”, – написав депутат.

Лерос також заявив, що “після призначення ручного прокурора САП, Зеленський перетворить країну в бананову республіку, ізольовану від цивілізованого світу”.

“Почитайте заяви західних партнерів. Зафіксуймо, у нас з’явився свій Лукашенко”, – резюмував нардеп.

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини