Катерина Кухар розповіла, хто з учасників шоу “Танці з зірками” припинив із нею вітатися

Прима-балерина Національної опери України, суддя шоу “Танці з зірками” Катерина Кухар в інтерв’ю українському виданню Cosmopolitan заявила, що проєкт зближує всіх його учасників, але стосунки між суддями й танцюристами залежать від виховання та емоцій.

За словами Кухар, після завершення попередніх проєктів вона зберегла дружні стосунки з багатьма зірками українського шоу-бізнесу, за винятком актора Михайла Кукуюка, який брав участь у шостому сезоні шоу 2017 року, – пише gordonua.

Суддя проєкту зізналася, що Кукуюк припинив із нею вітатися під час зустрічі, не назвавши причини.

Імовірно, приводом стали низькі оцінки від судді. Наприклад, виступаючи 6 жовтня 2017 року сьомому ефірі шоу, під час якого учасники обмінювалися партнерками, Кукуюк отримав від Кухар два бали.

“Михайле, за що ви так не любите танці? Я сьогодні була вашою Фемідою. Оцінка замість тисячі слів”, – прокоментувала вона тоді виступ актора.

Кукуюк, який брав участь у шоу в парі з хореографкою Єлизаветою Дружиніною, 13 жовтня 2017 року покинув проєкт, відмовившись змагатися за подальшу участь із парою актора Олексія Яровенка та хореографки Олени Шоптенко.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини