Нікіта Добринін і Даша Квіткова влаштували романтичну прогулянку Львовом: чарівні фото

Зіркова пара 9 сезону шоу “Холостяк” вирушила на вікенд до Львова. Нікіта Добринін і Даша Квіткова прогулювались історичним центром міста та зафільмували романтичний момент на камеру.

Молоде подружжя навіть попри карантин знаходить можливість подорожувати Україною та за кордоном. Цього разу закохані обрали для відпочинку Львів. Нікіта Добринін вже встиг показати в інстаграмі, як вони з дружиною провели осінній вікенд, передає 24 канал.

Пара зупинилась в елітному готелі в самому серці Львова. Разом з коханою ведучий танцював на площі Ринок під пісні вуличних музикантів, насолоджувався кавою та радо фотографувався з шанувальниками.

Образи Даші Квіткової та Нікіти Добриніна

Для прогулянки блогерка обрала комфортний повсякденний look. На фото вона постала у широких штанах нюдового кольору, які поєднала з білими кросівками. Наверх дівчина одягла чорний топ, який красиво облягав фігуру, та шкіряний піджак-оверсайз з великими кишенями.

Даша Квіткова довершила образ крихітною сумочкою коралового кольору та численними аксесуарами – каблучками та ланцюжками і підвіскою на шиї. Волосся вона залишила розпущеним, зібравши кілька пасм ззаду, а природну красу підкреслила легким макіяжем.

Нікіта Добринін поряд з коханою постав у темних завужених штанах, чорній футболці і кепці та білих кросівках. З собою він прихопив брендовий рюкзак від Louis Vuitton.

View this post on Instagram

Мы никогда не будем претендовать на звание лучшей пары или идеальных отношений. Но я уверен, что секрет гармонии отношений состоит в том, чтобы муж и жена изначально имели определенный набор качеств, которые и позволят им находить общий язык даже в самых сложных ситуациях. В таком случае конфликты и непонимание автоматически пропадает из отношений, освобождая место заботе и любви. Берегите тех, кто сейчас с вами рядом. Любимых и друзей. В самое сложное и самое успешное для вас время. Это ваши золотые половины.

A post shared by НИКИТА ДОБРЫНИН (@nikitadobrynin) on

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини