Дружина Віктора Павліка емоційно відреагувала на друге скасування весілля

Успішний артист Віктор Павлік планував зіграти гучне весілля з дружиною Катериною Реп’яховою у серпні цьогоріч.

Однак смерть 22-річного сина Павла перекреслила плани музиканта. Його обраниця зізналась, що аж ніяк не шкодує, що торжество довелось скасувати вже вдруге, передає 24 канал.

29 травня цьогоріч 54-річний Віктор Павлік зареєстрував шлюб зі своєю концертною директоркою Катериною Реп’яховою, яка на 29 років молодша за зіркового чоловіка. Через пандемію коронавірусу подружжю довелось скасувати заплановане на 10 червня весілля.

Церемонію пара перенесла на 18 серпня, однак і цього дня святу не судилось відбутись. Чергові зміни дружина артиста прокоментувала в інстаграм-профілі.

Весілля пара скасувала через смерть 22-річного сина Павліка Павла, який пішов з життя 7 серпня після півторарічної боротьби з раком. Катерина Реп’яхова зізналась, що аж ніяк не шкодує, що доводиться вдруге переносити весільну церемонію. Дівчина наголосила, що це свято обов’язково відбудеться у їхньому подружньому житті.

“Прикро мені? Звичайно ні. Все пізнається в порівнянні. Я ні про що не шкодую, і за все вдячна долі… Моя головна біла сукня так і залишилась висіти і чекати своєї пори. Я обов’язково одягну її, і мої рідні і друзі побачать мене нареченою”,
– написала дружина Віктора Павліка.

View this post on Instagram

Могла ли я когда-нибудь представить, что мне прийдется отменять собственную свадьбу? (Она должна была состояться 18.08.20) – точно нет Если вы заметили, я никак не комментировала эту тему, потому как все ответы исчерпывающие. Но в любом случае, эта история имеет место быть в нашей жизни. И отвечая искренне, как самой себе я поделюсь своими мыслями на этот счёт: Обидно ли мне? Конечно нет. Все познаётся в сравнении. Я ни о чем не жалею, и за все благодарна судьбе. Я благодарна всем своим друзьям, которые поддерживали меня. Всем нашим 80 гостям, которые были приглашены на свадьбу.❤️Организаторам и всем подрядчикам. Мое главное, белое платье так и осталось висеть и ждать своей поры. Впереди ещё так много хорошего. Я обязательно надену его и мои родные и друзья увидят меня невестой❤️

A post shared by Катя Репяхова (@repyahovakate) on

Нагадаємо, що весілля пара планувала зіграти в рідному місті нареченої Дніпрі у колі 80 найближчих гостей, серед яких не було б зіркових колег Павліка. Катерина для заходу готувала одразу дві весільні сукні.

Додамо, що для реєстрації шлюбу в одному з київських РАЦСів Катерина Реп’яхова обрала білий штанний костюм вільного крою та масивні кросівки. Після одруження пара влаштувала романтичну зйомку, для якої наречена одягла приталену сукню кремового кольору без бретелей, оздоблену вишивкою та камінням.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини