«Будеш бекати-мекати, як Андрій Шевченко» – Падалко розповіла, як вчителі булять її сина

Телеведуча Марічка Падалко розповіла, що деякі вчителі булять її сина через те, що він займається футболом.

Про це Падалко написала у своєму Facebook, – повідомляє Про Львів.

Телеведуча переконана – значна частина педагогів живе у полоні стереотипів про спортсменів як про людей «тупих» і з «відбитим мозком».

“«Будеш «бекати-мекати», як Андрій Шевченко» – це один з тих «найм’якших» висловлювань, які окремі вчителі дозволяють собі на адресу мого сина. Причина одна – він марить футболом.

Сьогодні Міша приніс додому похвальний лист за попередній 7 клас, вже третій поспіль. Але його шкільні успіхи не заважають частині педагогів всеодно жити в полоні стереотипів. Це стосується не лише мого сина, але багатьох дітей, що займаються спортом по всій країні і при цьому встигають вчитися.

Якщо ти просто спізнився після перерви на урок, то ти справедливо отримаєш від вчителя зауваження. Якщо ти спізнився, бо грав у футбол, тебе ще додатково нагородять при всьому класі кометарями про «відбитий мозок» і «тупих спортсменів».

Я знаю, що ніщо не організує і не мобілізує мою дитину більше, ніж необхідність планувати свій час, щоб встигати на тренування. Я знаю безліч прикладів, коли саме спорт мотивує школярів не лише до навчання, але і до набагато змістовнішого способу життя.

Я дуже хочу, щоб цей буллінг «спортсменів» з боку вчителів, нарешті припинився. І я дуже вдячна тим нашим викладачам, які, навпаки, з повагою ставляться до дітей, які займаються спортом.”

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини