«Слова про путану в таке свято на такій сцені» – Кондратюк розкритикував концерт до Дня Незалежності, назвавши Зеленського «президентишком»

Продюсер Ігор Кондратюк розкритикував святковий концерт до Дня Незалежності у Києві. Зокрема, він згадав про пісню Кричевського «Киевлянка», яка прозвучала у попурі і у якій є слова про «путану» та «воровку».

Про це Кондратюк написав у своєму Facebook, повідомляє Про Львів.

“Кажуть, сьогодні на Софіївській площі переспівували самого Гаріка Кричевського:
Президент Зе, Зе президент, Зе президентишко,
Не альфонс, не бандюган і не циганишко,
А простий артист з кварталу криворізького,
Президент всього народу українського!

Парам-папара-парарам, папам-папара-парарам…

UPD Такі неоднозначні… відгуки щодо сьогоднішнього дійства на Софіївській (режисер – Катя Царик), що мушу пояснити сенс мого іронічного посту. Я вважаю, що музичний трек (автор ідеї і продюсер запису – Діма Монатік, кажуть) був неорганічним, і не всі пісні потрібно було в нього включати. Частина хітів пасувала б святковій вечірній дискотеці, а не заходу за участі Президента України (навіть якщо він – З.).

В тому числі і шлягер шансону минулих років Кричевського “Киевлянка”, бо слова про “путану” – на хіба в таке свято на такій сцені??? Як і пісня Вані Дорна (що там про зраду мовив З.?), та і “Шльопки” Олі Полякової та деякі інші – це для вечірньої частини. Як на мене, панове. На цій сторінці – лише мої думки!”

Кажуть, сьогодні на Софіївській площі переспівували самого Гаріка Кричевського:Президент Зе, Зе президент, Зе…

Gepostet von Igor Kondratiuk am Montag, 24. August 2020

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини